Verbouwing met keukenontwerp leefkeuken

Een aanbouw met keukenontwerp voor een leefkeuken resulteert in optimaal binnen-buitenconcept.

De wens was de oude smalle keuken met bijkeuken van deze jaren 70 woning uit te bouwen tot 1 grote leefkeuken. En dat is gelukt! Een geslaagde verbouwing met een keukenontwerp voor een grote leefkeuken was het resultaat.

Muren zijn doorbroken en een deel van de achtergevel is uitgebouwd. Zo is een nieuwe ruime keuken ontstaan, waarin een groot kookeiland om aan te koken en om gezellig aan te zitten centraal staat. Hoge donkere kastenwanden vormen een mooi contrast met de lichte kleur van het eiland. Via de grote raampartijen in de aanbouw wordt de tuin als het ware naar binnen getrokken. Een grote brede schuifpui creëert het ultieme tuingevoel als hij open staat. Het ultieme binnen-buitenconcept.

De ruimte tussen de keuken en de woonkamer is omgetoverd tot een fijne tv-hoek. Daar waar eerst de deur naar de gang zat, is nu een kastenwand voor de tv gerealiseerd met aan de gangzijde een grote garderobekast.

Kortom, de aanbouw was de moeite waard en gaf een aanzienlijke waardevermeerdering aan de woning. Wil je ook weten of een aanbouw bij jullie voor meer woongenot kan zorgen en tevens een waardevermeerdering? Neem gerust contact met ons op. We komen graag een keer kijken naar de situatie en bespreken dan de mogelijkheden.