INTERIEURONTWERP

‘Een kleine verandering kan al een groots effect geven’

 

Vaak kan een kleine aanpassing in je interieur al een groots effect hebben en het beeld compleet veranderen. Of het nu een complete make-over van je woonkamer betreft, een lichtplan, of alleen een andere kleur op de wand. Als je optimaal wilt genieten van ieder vertrek in je woning ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze interieurontwerpen springen er uit door ruimtelijke indelingen met een bijzonder gevoel voor sfeer en stijl. Natuurlijke materialen en aardse tinten zorgen voor een warme uitstraling en rust in je interieur. Door gebruik van in het oog springende details in de vorm van bijzondere materialen en accessoires, maken wij je interieur af. Genieten in alle ruimte en rust met net dat beetje extra. Daar streven wij naar!

Wat we voor je kunnen doen:

 • indelingsplannen voor o.a. woonkamer, uitbouw of zolder
 • badkamerontwerp
 • keukenontwerp
 • lichtplannen
 • kleur/materiaaladvies
 • interieurstyling
 • stoffering- en gordijnadvies
 • meubelontwerpen en meubels op maat
 • of een volledig interieurontwerp

 

We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals (o.a. aannemers, meubelmakers) die wij kunnen inschakelen om jouw plannen te realiseren. Ben je dus op zoek naar een binnenhuisarchitect of interieurontwerper in Haarlem, Heemstede, Amsterdam of omgeving en wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Zo’n eerste afspraak is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Een kleine verandering kan al een groots effect hebben

BOUWBEGELEIDING

‘Verbouwen zonder rompslomp’

 

Heb je plannen voor een aanbouw, een nieuwe badkamer of keuken, of een complete renovatie van je woning? Of laat je misschien wel een heel nieuw huis bouwen en heb je geen zin of tijd om van alles zelf uit te zoeken en te regelen? Laat WiggersDesign je dan helpen bij je verbouwing.

Een verbouwing is vaak best stressvol. Niet alleen kunnen wij je ontzorgen, ook kun je veel geld besparen door onze kennis op het gebied van bouwkunde, materialen en jarenlange ervaring. En door een goede projectbegeleiding natuurlijk.

Bij een verbouwing kunnen wij je het volgende uit handen nemen:

 • Het uitwerken van het verbouwingsplan: opstellen van (bouw)tekeningen, het opstellen van het bouwbestek, het uitzoeken van materialen (vloeren of sanitair)
 • Het begeleiden van het vergunningentraject: o.a. het overleg met een bouwkundig tekenaar en het coördineren van het bouwkundige traject, het uitzoeken van de mogelijkheden binnen de vergunningenwet en het indienen en monitoren van bouwvergunningen
 • De coördinatie van het offertetraject; offertes opvragen bij meerdere partijen en deze vergelijken
 • De begeleiding van de verbouwing; we houden bouwtoezicht tijdens de verbouwing, we coördineren bouwwerkzaamheden, sturen op planning en budget en voeren overleg tussen, of namens, jou en de uitvoerende partijen

 

Voor de uitvoering werken wij nauw samen met professionals van verschillende disciplines (aannemers, bouwkundig tekenaars etc.). Vanzelfsprekend altijd in overleg met jou en natuurlijk staan wij open om samen te werken met een door jou aangedragen partij.

TUINONTWERP

‘Een tuin is de beleving waar buiten een verlengstuk wordt van binnen’

 

Tegenwoordig leeft men meer en meer buitenshuis. Het buiten koken, de comfortabele loungehoeken, de buitenhaarden. De tuin is een waar verlengstuk van het interieur geworden. Door de combinatie van interieur en tuin kan WiggersDesign dit binnen-buiten concept uitstekend invullen.

We ontwerpen tuinen die tot de verbeelding spreken, horen we met regelmaat. Tuinen met mooie zichtlijnen en ruimtelijke indelingen, ook al is deze nog zo klein. Het gebruik van natuurlijke materialen en het naar buiten halen van elementen van binnen, geven de tuinen hun warme uitstraling.

Daktuinen, stadstuinen of grote tuinen. Onze tuinontwerpen bevatten altijd bijzondere elementen die in het oog springen. Zo wordt je tuin een beleving op zichzelf. Waar je ook bent in je tuin, het beeld is iedere keer anders. Genieten dus van een op en top buitengevoel. Dat is ons streven.

Wat kunnen we voor je doen:

 • tuinontwerp
 • beplantingsadvies en of beplantingsplan
 • advies over tuinaccessoires, meubels en tuinverlichting

Tenslotte kunnen we je het hele traject, van offerte aanvragen bij hoveniers tot tuinaanleg uit handen nemen.

Een tuin is de beleving waar buiten een verlengstuk wordt van binnen

NATUURLIJK SPELEN

‘Een tuin waar je kind weer kind mag zijn’

 

We hebben al heel wat schoolpleinen en tuinen voor scholen, BSO en kinderdagverblijven mogen ontwerpen.

Tuinen waarin het ‘Natuurlijk spelen’ voorop staat en waar de verbeelding van de kinderen wordt geprikkeld. Tuinen waar de kinderen lekker actief kunnen bewegen met veel sluip-door kruip-door en klimmogelijkheden. Uitdagende natuurlijke spelaanleidingen die de kinderen stimuleren hun creativiteit en verbeelding te gebruiken in het spel. Maar die wel veilig zijn. Kortom tuinen waar kinderen weer lekker “kind” kunnen zijn en waar we de natuur graag weer een stukje dichterbij brengen.

De kindertuinen die wij inmiddels hebben laten aanleggen zijn naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers (oa. het gerenommeerde Kindergarden) en natuurlijk de kinderen en hun ouders. Kijk hier voor enkele gerealiseerde projectvoorbeelden.

Omdat wij onafhankelijk zijn van (speeltoestellen)leveranciers en geen toestellen leveren, kunnen wij een ontwerp neerzetten dat net even anders is en er uit springt qua originaliteit. Hierbij denken wij mee in creatieve oplossingen om het maximale resultaat te behalen binnen uw budget. Daarbij beschikken wij over een gedegen kennis van o.a. (NEN) richtlijnen, overige veiligheidsaspecten en certificering.

 

Wil je meer weten over het maken van een interieurontwerp, tuinontwerp en/of bouwbegeleiding oa. in de regio Haarlem, Heemstede, Amsterdam en Bloemendaal, bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.