Tuin met strakke lijnen en weelderige beplanting

Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

Deze vrijstaande woning uit 1906 had een complete renovatie nodig. Eerst werd de binnenkant aangepakt, daarna volgde buiten. Met een strak tuinontwerp met een zwemvijver werd deze tuin omgetoverd in een heerlijk plek om te genieten.

De tuin was 1 grote parkeerplaats. Na het nodige grondwerk is de tuin veranderd in een groene oase zonder inkijk en dat alles in hartje centrum.

Vanuit de openslaande deuren kun je zo het terras oplopen met de grote eettafel. Een zwemvijver met geïntegreerde buitenhaard (tevens bbq) scheidt het eetterras van het grote gazon. Achterin de tuin is nog een terrasje gerealiseerd om heerlijk van je kopje koffie in de ochtendzon te genieten.

Het gazon is omzoomd met groene stroken bloeiende beplanting die het hele jaar door bloeien. Fraaie bomen met bloesems zorgen in het voorjaar voor een telkens wisselend kleurenbeeld in de tuin.

De mooie zichtlijnen vanuit iedere hoek van tuin en de bloeiende beplanting die de strakke lijnen van het tuinontwerp, maken deze tuin een hele fijne plek om te genieten.

Kortom een heerlijk plekje met privacy en ruimte midden in het dorp.