Interieurontwerp, verbouwingsadvies en tuinontwerp Driebergen

Van ontwerp verbouwing tot stylingadvies tot tuinontwerp

Deze woning uit 1906 had een complete renovatie nodig. Van interieurontwerp tot interieurstyling. Van uitbouw tot nieuwe tuin en van nieuw leidingwerk tot nieuwe verlichting. Kortom van binnen naar buiten en van buiten naar binnen dus.

Aan de achterzijde van de woning is over de hele breedte een uitbouw gerealiseerd. Hierdoor is een ruime woonkamer met zicht op de grote tuin ontstaan met een bijkeuken met voldoende kastruimte. De berging achter de woning is omgetoverd tot een fijn atelier cq. werkplek met zicht op de tuin. De badkamer die voorheen op de begane grond was gesitueerd, is naar de eerste etage gebracht. Een slaapkamer is volledig omgebouwd tot een ruime badkamer met bad, douche en toilet. Oude details van de woning, zoals de kamer en suite deur, zijn zoveel mogelijk behouden.

In de tuin is een groot terras met schaduwdoek aan de woning gerealiseerd. Een zwemvijver met geïntegreerde buitenhaard (tevens bbq) scheidt dit terras van het grote gazon. Verder zijn er verschillende plekken in de tuin gecreëerd om lekker te zitten en te genieten van de mooie zichtlijnen. Bloeiende beplanting onderbreekt de strakke lijnen van het tuinontwerp.

Kortom van ontwerp verbouwing tot stylingadvies tot tuinontwerp van deze vrijstaande woning brachten de opdrachtgevers een heerlijk plekje met privacy en ruimte midden in het dorp.