Werkwijze

Aan de basis van het ontwerp staan uw wensen. In een eerste – vrijblijvend – gesprek nemen we hier dan ook ruim de tijd voor.

In een eerste vrijblijvend gesprek worden uw wensen en eisen uitvoerig besproken. We bekijken de betreffende ruimte en bespreken de mogelijkheden en vervolgstappen: concept, ontwerp en uitvoering.werkwijze

In de conceptfase worden één of meerdere voorstellen aan u gepresenteerd. Hieruit volgt het definitieve ontwerp. Voor het offertetraject en de uitvoering kunt u besluiten deze zelf op u te nemen of deze bij ons uit handen te geven. Voordeel van uitbesteding is dat wij over uitgebreide kennis mbt de begeleiding van verbouwingen dan wel tuinaanleg beschikken. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit maar kunt u ook tijd en kosten besparen.

Voor de uitvoering werken wij samen met een netwerk van door ons geselecteerde professionals van verschillende disciplines (o.a aannemers, hoveniers, meubelmakers). Maar u bent altijd vrij uw eigen partij naar voren te schuiven (zie voor meer informatie (Bouw)begeleiding).

Vooraf geven wij u een kostenbegroting zodat u weet waar u aan toe bent. Door tijdens het traject inzicht te geven in onze werkzaamheden voorkomen we verrassingen.

Uiteindelijk is het ontwerp of advies het resultaat van uw wensen en onze ideeën.