Shop woonaccessoires op kleur bij BRIC.Living

BRIC.Living

Shop leuke woonaccessoires op kleur waarmee jij je interieur eenvoudig in stappen kunt restylen’

 

In 2015 trok Melanie de stoute schoenen aan en lanceerde zij een woonwebshop. Door haar werk als interieurontwerper hoorde zij veel geluiden over hoe moeilijk het soms kan zijn om woonitems passend bij elkaar te zoeken. En daarom vind je bij BRIC. leuke hippe en eigentijdse woonaccessoires en meubels van bekende merken zoals House Doctor, Bloomingville en Mrs Bloom, waarmee je heel eenvoudig een nieuwe uitstraling creëert. Geen poespas of tierelantijnen, maar mooie, basic woonartikelen met soms net dat beetje extra’s. En helemaal uniek hierbij is ons shop op kleur concept. Hierbij shop je woonaccessoires op kleur bij BRIC.Living.

Bij het shop op kleur concept, zijn allerlei combinaties van woonaccessoires op kleur alvast voor jou geselecteerd. Combinaties die bij elkaar passen maar die ook heel mooi staan bij de meeste tinten van de huidige interieurs. Je hoeft dus alleen nog maar je accentkleur te kiezen en een keuze te maken uit de verschillende items, die onderling allemaal matchen met elkaar. Zo kun je met een paar muisklikken je interieur omtoveren tot die fijne plek, waar je thuiskomt.

WiggersDesign stylt haar projecten dan ook graag af met deze leuke woonaccessoires en meubels van BRIC.. Maar we kijken natuurlijk altijd verder naar leuke items en eyecatchers. Zolang het past bij het beeld dat we willen creëren voor jou, maakt het niet uit waar het vandaan komt.

Dus shop woonaccessoires op kleur bij BRIC.Living en neus lekker rond bij deze leuke webshop.

Veel shop plezier!