Referenties

… voelde moeiteloos onze wensen en smaak aan. Tegelijkertijd verraste ze ons met leuke en bruikbare ideeën. Ook tijdens de uitvoering bleef zij zeer betrokken. zodat het geheel binnen budget bleef en toch voldeed aan de gewenste stijl en afwerking. Kortom dubbel en dwars waard… Begeleiding verbouwing en interieurplan- woning Soest

Topontwerp leidt tot geslaagde make-over! Al jarenlang was ik niet tevreden met mijn jaren 80-tuin. Ik wilde eens echt iets heel anders, een totale tuin make-over. En dat is ook precies wat ik van Melanie Wiggers kreeg. Een ontwerp van een super mooie moderne tuin met diverse zitjes en vol bloeiende beplanting. Hierbij is leisteen mooi gecombineerd met eikenhouten plantenbakken, waardoor je elke keer vrolijk wordt alleen door in de tuin te gaan zitten. Geweldig dat gevoel! Kortom: door een geweldig ontwerp is mijn tuin na de make-over nog mooier geworden dan ik had gehoopt! Melanie bedankt!  Tuinontwerp en beplantingsplan – Egmond  

Melanie heeft een unieke competentie die interieurtechniek combineert met stijlgevoel. Voor het lichtplan in mijn nieuwe dijkwoning heeft zij eerst de indeling goed bekeken en waar nodig advies gegeven voor aanpassing. Vervolgens heeft zij een lichtplan gemaakt wat helemaal klopt!  Zij werkt daarbij met verschillende merken van armaturen en budgetklassen voor de verschillende ruimten, zodat het geheel binnen budget past en toch voldoet aan je gewenste stijl. Het laten maken van een lichtplan door Melanie is het geld dubbel en dwars waard. Een goed lichtplan maakt je woning echt af, het klopt nu allemaal met elkaar.
Lichtplan – Dijkwoning Amsterdam


Melanie heeft onze wensen goed vertaald in een heerlijke, praktische, maar vooral lekker bloeiende tuin. Ze heeft de beschikbare vierkante meters zo ingericht dat we verschillende hoeken hebben waar we van de tuin en het groen kunnen genieten. Ook voor onze kinderen is het heerlijk spelen.
Tuinontwerp en beplantingsplan -  Heemstede


Onze tuin was vanwege z’n vorm en ligging heel lastig in te richten. Er waren ook allerlei moeilijk te verenigen wensen, zoals “een mooie tuin, maar dan wel met trampoline, kippenhok en zwemvijver voor de kinderen”. Melanie heeft daar een ontzettend mooi ontwerp voor bedacht waar we elke dag van genieten. Een aanrader.
Tuinontwerp en beplantingsplan - Driebergen


De opdracht was niet eenvoudig: de zolder omturnen in een kamer waar zowel zoon als dochter zich samen thuis voelen en toch elk een eigen plek hebben, maar met een maximum aan opbergruimte. Melanie voelde moeiteloos onze wensen en smaak aan. Tegelijkertijd verraste ze ons met leuke en bruikbare ideeën. Ook tijdens de uitvoering bleef zij zeer betrokken. Het resultaat: een stijlvolle en tegelijkertijd speelse slaap-, ontspannings- en werkruimte voor de kids. Opdracht meer dan geslaagd!
Zolderontwerp - Werkhoven