Zolderontwerp en stylingadvies kinderkamers Haarlem

Zolderontwerpen en restyling van kinderkamers zijn voor ons leuke uitdagingen om aan te gaan.

 

Zolderontwerpen en stylingadvies voor kinderkamers zijn voor ons leuke uitdagingen om aan te gaan.  Zolders zijn vaak lastige ruimtes om in te delen door de schuine daken en veelal rare hoekjes. Wij vinden het juist uitdagingen om te mogen ontwerpen.

Wij hebben al veel zolderontwerpen naar grote tevredenheid van onze klanten in Haarlem en Utrecht eo gemaakt. Zolderkamers die opnieuw zijn ingedeeld tot werkkamers, kinderkamers of een masterbedroom met badkamer. Bij veel zolderontwerpen zijn hoogtewinst en lichtinval behaald door baskapellen of dakkapellen toe te passen. Creatieve oplossingen om effectief gebruik te maken van de ruimtes onder de schuine daken, staan bij ieder zolderontwerp voorop. Of het nu een nieuwe indeling of alleen een restyling betreft. Wij streven altijd naar een ruimtelijke indeling met een praktische invulling, waar je je onder het schuine dak helemaal thuis voelt.

Zit jij nu ook te dubben wat je met je zolder aan kunt en hoe je deze efficiënt, ruimtelijk en tot gezellig kan inrichten? Of wil je eens een andere kijk op de inrichting van je kinderkamer? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag zolderontwerpen en stylingadvies voor kinderkamers die bij jouw wensen aansluit. Wie weet tot snel?!