Interieurontwerp en stylingadvies nieuwbouw Haarlem

Woonkamerontwerp met uitbouw en stylingadvies met Scandinavische look nieuwbouwwoning Haarlem

De bewoners van deze woning misten op de begane grond vooral ruimte. Voor deze nieuwbouwwoning in Haarlem bood een woonkamerontwerp waarbij een uitbouw is gecreëerd en een stylingadvies voor de gewenste Scandinavische sfeer de uitkomst.

Deze woning is aan de achterzijde met 2,5 meter uitgebouwd waardoor een ruimere zithoek is gerealiseerd met plek voor een grote hoekbank. Een leuke draaifauteuil met zicht op de tuin maken het geheel af. Ook is er meer ruimte ontstaan voor een grotere eethoek bij de keuken. Een grote ovale eettafel met plek voor zes stoelen bieden het samengestelde gezin een mooie plek om lekker te tafelen. Meer plek voor meer mensen dus en vooral meer “lucht” in huis.

Door met warme blauw en naturel tinten te werken, ontstaat een frisse Scandinavische look. De combinatie van nieuwe met oude elementen (zoals de oude kast) maakt het dat de woonkamer eigentijds toont met behoud van het karakter van de bewoners.

Een kleine aanpassing van de ruimte kan dus al een groots effect hebben. Wil je nu ook een woonkamerontwerp met stylingadvies voor je nieuwbouwwoning in Haarlem? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij denken graag in een vroegtijdig stadium al met je mee over de indeling van je toekomstige woning.