Tuinontwerp grote tuin met ronde lijnen en vormen.

Een tuinontwerp met ronde vormen en lijnen in het thema water, vuur, lucht en aarde.

 

De opdrachtgevers van deze grote tuin wensten een tuinontwerp met ronde lijnen en zachte vormen. Veel bloemen, geneeskrachtige kruiden en planten en een ruimte om te kunnen mediteren. Kortom een tuin om lekker tot rust te komen.

De tuin bestaat uit twee delen. Een voorste deel dicht bij de woning met een eetterras aan een vijver en een zithoekje. Het achterste deel is te bereiken is via een slingerpad van gras overgaand naar stenen klinkerpad. In dit achterste deel bieden oude fruitbomen beschutte plekjes in de schaduw. Op het ruime terras staat een loungeset waar je heerlijk van de avondzon kunt genieten. En is er een plek ingericht om ‘s avonds lekker fikkie te stoken in de vuurschaal. Weelderige beplanting en knusse zithoeken met mooie zichtlijnen maken deze tuin een heerlijke plek om te vertoeven.

Resultaat: een tuin, passend bij de levenstijl van de opdrachtgevers, in het teken van de elementen ‘vuur’, ‘water’, ‘aarde’ en ‘lucht”. Oftewel, een plek voor de vuurschaal, een plek om te mediteren in de ochtendzon, een vijver aan het terras en een plek om te genieten van de tuin in de laatste avondzon.