Interieurplan met keukenontwerp en verbouwing 2-onder-1 kap woning

Het begon met de tuin, daarna volgde het huis. Van buiten naar binnen deze keer… Een interieurplan met een keukenontwerp en een lichtplan, daar lag de focus bij deze verbouwing in Soest.

Deze 2-onder-1 kap woning werd uitgebouwd over 2 lagen. Het oude deel van de woning is gescheiden door een grote raampartij in de keuken die van de begane grond helemaal doorloopt tot boven. De nieuwe ruime keuken met vide heeft een ruime opzet met kookeiland en een op maat gemaakte houten kast. Boven de keuken is een nieuwe werkkamer gerealiseerd, waar je vanuit de vide zo naar beneden de keuken inkijkt.

Voor alle vertrekken is een lichtplan uitgewerkt met strakke inbouwspots en fraaie wand- en plafondlampen van o.a. Delta Light. Hierdoor kun je in alle ruimtes met licht “spelen”. Warme kleurtinten op de wanden en natuurlijke materialen vormen de basis bij de interieurstyling. In het oog springende behangen en meubels op maat zoals de keukenkast met bijzondere houtstructuur en de eiken kast in de woonkamer die overloopt in de open haard maken het geheel af.

We startten met de indelingsplannen gevolgd door lichtplannen en materiaal en kleuradviezen voor alle ruimtes. Tenslotte verzorgden we de verbouwbegeleiding van deze fraaie twee-onder-1 kapwoning.

Het resultaat: Een woning met ruimte en rust waar je je heerlijk in kan bewegen.