Interieurontwerp en stylingadvies uitbouw nieuwbouwwoning

De bewoners van deze woning misten op de begane grond vooral ruimte. Voor deze nieuwbouwwoning in Haarlem bood een interieurontwerp  waarbij een uitbouw is gecreëerd en een stylingadvies voor de gewenste Scandinavische sfeer uitkomst.

Deze woning is aan de achterzijde met 2,5 meter uitgebouwd waardoor een ruimere zithoek is gerealiseerd met plek voor een grote hoekbank. Een leuke draaifauteuil met zicht op de tuin maken het geheel af. Ook is er meer ruimte ontstaan voor een grotere eethoek bij de keuken. Een grote ovale eettafel met plek voor zes stoelen bieden het samengestelde gezin een mooie plek om lekker te tafelen. Meer plek voor meer mensen dus en vooral meer “lucht” in huis.

Door met warme blauw en naturel tinten te werken, ontstaat een frisse Scandinavische look. De combinatie van nieuwe met oude elementen (zoals de oude kast) maakt het dat de woonkamer eigentijds toont met behoud van het karakter van de bewoners.