Interieurontwerp en verbouwing jaren ’70 woning Heemstede

Interieuradvies en ontwerp verbouwing brengt jaren’70 woning terug naar deze tijd.

 

Een interieuradvies en ontwerp verbouwing bracht deze jaren ’70 woning in Heemstede terug naar deze tijd. De oude flagstonevloer maakte plaats voor een strakke gietvloer (Senso). De jaren ’70 openhaard van baksteen werd strak gestuct. En de berging werd bij de woning betrokken zodat er een grote open keuken ontstond. Een complete renovatie dus met als resultante: ruime indelingen, veel licht en mooie zichtlijnen op de tuin door de grote raampartijen.

Door de berging bij de woning te betrekken is een grote open keuken gecreëerd met een groot kookeiland, veel kastruimte en veel licht door de grote raampartijen naar de tuin toe en de lichtstraat in het schuine dak. Door de toepassing van beton, eiken en fris wit heeft de keuken een stoere eigentijdse maar warme uitstraling gekregen.

Deze stijl is doorgetrokken naar de rest van de woning. Door het gebruik van robuuste (natuurlijke) materialen zoals eiken en beton en de aardetinten van de muren en de vloer krijgen de ruimtes een warme uitstraling. De uitgebalanceerde verlichting van spots, stoere hanglampen en fraaie design wandlampen (Deltalight) versterkt dit effect nog. Kortom een geslaagd interieurontwerp vol ruimte en rust.