Meubels

Iedereen is uniek, dus waarom uw meubels niet?

Vaak is een ruimte zo specifiek en vraagt het om afwijkende oplossingen. Of onze opdrachtgevers wensen net dat uniek eigen element toe te voegen aan hun interieur of tuin. Dan ontwerpt WiggersDesign unieke en bijzondere meubels op maat.

Of het nu kastenwanden voor de slaapkamer zijn, volledige kinderkamers op zolder, wandmeubels, kamer en suite kasten of tuinmeubilair. Wij hebben al bij veel projecten stijlvolle  meubels op maat ontworpen die net even anders zijn dan anders. Een ander soort materiaal, een andere indeling, een andere stijl. Ieder meubel wordt zo uniek in zijn eigen soort. Voorbeelden van onze unieke meubelontwerpen zijn te zien onder onze Projecten.

Voor het realiseren van onze ontwerpen werken wij samen met een aantal erkende meubelmakers cq. interieurbouwers.

Heeft u andere meubels of verlichting nodig? Wij kunnen met u gaan “shoppen” bij één van de interieurcentra in het land, waar meubelfabrikanten en distributeurs hun meubels tonen. Voordeel voor u is dat alles op één plek te vinden en te combineren is. U bent dus minder tijd kwijt en kan in één keer klaar zijn. En dat alles met een goed advies over materialen, stoffen en kleuren van onze kant.