Buitenspeelruimte

Tuinen waar kinderen weer kind kunnen zijn en worden uitgedaagd te spelen.

Tuinen waar de verbeelding van de kinderen worden geprikkeld. Tuinen waar ze lekker actief kunnen bewegen. Tuinen die uitdagende speelelementen hebben, maar die wel veilig zijn. Kortom tuinen waar uw kinderen lekker “kind” kunnen zijn. WiggersDesign ontwerpt zulke tuinen.

Naast particuliere tuinen, hebben wij vele tuinen voor kinderdagverblijven (waaronder het gerenommeerde Kindergarden) en scholen mogen ontwerpen. Deze buitenruimtes kunnen in verschillende stijlen ontworpen worden al naargelang uw wensen. Wilt u een natuurlijke tuin met veel sluip-door kruip-door en natuurlijke spelaanleidingen, die de verbeelding van de kinderen prikkelen? Of wilt u een tuin rondom het thema van uw school met educatieve speelelementen of juist passend bij het gebouw?

foto grote pleinDe kindertuinen die wij inmiddels hebben ontworpen zijn uitgevoerd in uiteenlopende stijlen. En naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en natuurlijk de kinderen en hun ouders.

Omdat wij onafhankelijk zijn van (speeltoestellen)leveranciers en geen toestellen leveren, kunnen wij een ontwerp neerzetten dat net even anders is en er uit springt qua originaliteit.

Hierbij denken wij mee in creatieve oplossingen om het maximale resultaat te behalen binnen uw budget. Zo heeft u niet alleen een mooi ontwerp maar ook betaalbaar.

 

Tevens beschikken wij over een gedegen kennis van o.a. (NEN) richtlijnen, overige veiligheidsaspecten en certificering.