WERKWIJZE

Aan de basis van ieder interieurontwerp staan jouw wensen

Aan de basis van een interieurontwerp of tuinontwerp staan jouw wensen. In een eerste, geheel vrijblijvend, gesprek nemen we hier ruim de tijd voor. We bekijken de betreffende ruimte, luisteren naar je wensen en bespreken de mogelijkheden en vervolgstappen ten aanzien van concept, ontwerp en uitvoering.

Na afloop ontvang je van ons een uitgebreide opgave van onze werkzaamheden en kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent. Kun je je vinden in de prijsopgave, dan zitten we binnen 2 á 3 weken om de tafel om de eerste conceptvoorstellen met je door te nemen.

In de conceptfase presenteren we je één of meerdere voorstellen. Hieruit volgt het definitieve ontwerp. Voor het offertetraject en de uitvoering daarvan, kun je besluiten dit zelf op je te nemen, of deze bij ons uit handen te geven.

Voordeel van uitbesteden is dat wij over uitgebreide kennis met betrekking tot de begeleiding van verbouwingen dan wel tuinaanleg beschikken. Wij werken hierbij samen met een netwerk van professionals van verschillende disciplines. Denk hierbij aan aannemers, hoveniers en meubelmakers. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit maar bespaar je ook tijd en kosten. Maar het staat je natuurlijk altijd vrij je eigen partij naar voren te schuiven. Zie Bouwbegeleiding voor meer info.

 

“Uiteindelijk is het ontwerp of advies het resultaat van jouw wensen en onze ideeën.”

VISIE

Ruimte en rust vormen de basis

Het begint bij een wens. Wensen worden ideeën. Ideeën worden schetsen. Er ontstaat een lijnenspel met als resultaat een optimaal ontwerp waarin je je thuis voelt.

WiggersDesign maakt al meer dan 15 jaar stijlvolle en ruimtelijke interieurontwerpen en tuinplannen waarin ruimte en rust voorop staan en waarin je je helemaal thuis voelt. Grote gebaren in zowel meubels als indelingen bieden je de ruimte om lekker in te kunnen bewegen. Ruimte waarin jouw persoonlijke favorieten goed tot hun recht komen.

Om rust in het interieur of tuin te creëren, passen wij in de basis veel natuurlijke materialen en kleurstellingen toe. Bijzondere eye-cathers in de vorm van materialen, meubelstukken of accessoires, zorgen hierbij voor het contrast. Dit alles met een uitstekend gevoel voor stijl en sfeer.

Wij streven hierbij naar een perfecte afstemming van onze ontwerpen op jouw wensen. Met oog voor detail en originaliteit. Jouw interieur of tuin wordt weer een plek om heerlijk van te genieten.

 

“Het verschil  bij het ontwerpen van een tuin of een interieur vormt voor ons juist de uitdaging en houdt ons in creatief opzicht scherp.”

WIE ZIJN WIJ?

Melanie Wiggers - Binnenhuisarchitect en tuinontwerper
Melanie Wiggers - Binnenhuisarchitect en tuinontwerper

Melanie volgde een studie Bedrijfseconomie en werkte een tiental jaar in het bankwezen alvorens het roer in 2005 om te gooien. Ze ontwerpt interieurs en tuinen met gevoel voor sfeer en stijl en oog voor detail en originaliteit. Alles is mogelijk in eerste instantie en zo niet dan denken we creatief om. En door haar financiële en commerciële achtergrond kan zij, helemaal als het om verbouwingen gaat, goed met je meedenken qua kosten en budget.