Visie

Ruimte en rust vormen de basis… 

Het begint bij een wens. Wensen worden ideeën. Ideeën worden schetsen. Er ontstaat een lijnenspel met als resultaat een optimaal ontwerp waarin u zich thuis voelt.

WiggersDesign maakt bijzondere en stijlvolle ontwerpen voor tuin en interieur waarin ruimte en rust voorop staan en waarin u zich helemaal thuis voelt. Grote gebaren in zowel meubels als indelingen bieden u de ruimte om lekker in te kunnen bewegen. Ruimte waarin uw persoonlijke favorieten goed tot hun recht komen.

Om rust in het interieur of tuin te creëren, passen wij in de basis veel natuurlijke materialen en kleurstellingen toe. Bijzondere eye-cathers in de vorm van materialen, meubelstukken of accessoires, zorgen hierbij voor het contrast. Dit alles met een uitstekend gevoel voor stijl en sfeer.

Wij streven hierbij naar een perfecte afstemming van onze ontwerpen op uw wensen. Met oog voor detail en originaliteit. Uw tuin of interieur wordt weer een plek om heerlijk van te genieten.

 

“Het verschil  bij het ontwerpen van een tuin of een interieur vormt voor ons juist de uitdaging en houdt ons in creatief opzicht scherp.”

- Melanie Wiggers -

Wie zijn wij?

Melanie Wiggers

Designer