Tuinontwerp

Een tuin is beleving waar buiten een verlengstuk wordt van binnen.

Tegenwoordig leeft men meer en meer buitenshuis. Het buiten koken, de comfortabele loungehoeken, de buitenhaarden. De tuin is een waar verlengstuk  van het interieur geworden.  Door de combinatie van interieur en tuin kan WiggersDesign dit binnen-buiten concept uitstekend invullen.

WiggersDesign ontwerpt dan ook tuinen die tot de verbeelding spreken met mooie zichtlijnen en ruimtelijke indelingen. Het gebruik van natuurlijke materialen en het naar buiten halen van elementen van binnen, geven de tuinen hun warme uitstraling.

Bovendien bevatten onze tuinplannen altijd bijzondere elementen die in het oog springen. Zo wordt uw tuin een beleving op zichzelf. Waar u zich ook bevindt in uw tuin, het beeld is iedere keer anders. Genieten dus van een op en top buitengevoel. Dat is ons streven.

hagemans

WiggersDesign biedt oa:

  • tuinontwerpen
  • beplantingsplannen/beplantingsadvies
  • tuinmeubels en tuinverlichting

Tenslotte kunnen wij u het hele traject van offerteaanvraag bij hoveniers tot tuinaanleg uit handen nemen.

Ook ontwerpen wij schoolpleinen en tuinen voor kinderdagverblijven en zorginstellingen. “Natuurlijk spelen” staat hierbij voorop. Zo brengen onze speeltuinen de natuur een stukje dichterbij en worden de kinderen gestimuleerd hun creativiteit en verbeelding te gebruiken in het spel.

Wij werken onder meer in de regio’s Haarlem, Amsterdam, Utrecht, ‘t Gooi, Soest, Zeist en Driebergen.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 06- 29583036.